Φέτος πρωτοτυπήστε και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάντε εσείς δώρο και στους δυο σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο tshirtakiasπου…επειδή τον χτύπησε ο έρωτας προσφέρει όλα τα t-shirts 1+1 δώρο μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου!Στην ιστοσελίδα θα βρείτε t-shirts ανδρικά και γυναικεία με μηνύματα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο, ειδικά για ζευγάρια!

valentine_double_0002avalentine_double_0002b

valentine_double_0004avalentine_double_0004b

valentine_double_0005avalentine_double_0005b

 

Το Tshirtakias είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια σειρά από μοναδικά, πρωτότυπα σχέδια σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με εξαιρετικής ποιότητας T-shirts.

Ένα καλό T-shirt φοριέται εύκολα, πηγαίνει με τα πάντα, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και μπορεί να δηλώσει πολλά … Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό! Στο Tshirtakias θα βρεις αυτό που ταιριάζει με τη δική σου προσωπικότητα, μοναδική αίσθηση του χιούμορ αλλά και στυλ μέσα από μια μεγάλη συλλογή 800+ σχεδίων η οποία ανανεώνεται κάθε μέρα.

Από αστεία μέχρι αγενή, επαναστατικά ή artistic T-shirts, μουσικά ή horror και πολλά ακόμα, κάθε είδους, που μπορείς να φανταστείς! Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα η ομάδα του  Tshirtakias να σου δημιουργήσει το σχέδιο που επιθυμείς για party, bachelor, γάμο, βάπτιση η για την επιχείρηση σου γρήγορα και ποιοτικά.

Η ομάδα του Tshirtakias χωράει κι άλλους με την ίδια τρέλα και σας προσκαλεί όλους να την ανακαλύψετε!

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather