Οι σελιδοδείκτες θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελούν μέρος της ιστορίας των βιβλίων αφού είναι στενά συνδεδεμένοι με την ανάπτυξη του. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πληροφορίες πως οι σελιδοδείκτες άρχισαν να υπάρχουν πριν την ανακάλυψη της τυπογραφίας, βοηθώντας στην διευκόλυνση της ανάγνωσης των παπύρων.

10915279_677812442341532_8906657844677590675_n

Το Θέμα Τέχνης είναι το μοναδικό ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε μοναδικούς χειροποίητους μεταλλικούς, αλλά και υφασμάτινους σελιδοδείκτες, σε πολλά σχέδια και με διάφορα υλικά! Για λίγο καιρό μάλιστα το κατάστημα έχει έκπτωση 10% σε όλους τους σελιδοδείκτες!

Αν είστε λάτρεις του βιβλίου τότε στο Θέμα Τέχνης θα βρείτε σίγουρα έναν όμορφο και πρωτότυπο χειροποίητο σελιδοδείκτη μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από μεταλλικούς και υφασμάτινους σελιδοδείκτες.

Ένας σελιδοδείκτης μπορεί να είναι ένα όμορφο και σίγουρα πρωτότυπο δώρο για μια ονομαστική γιορτή, για γενέθλια, για έναν έφηβο που ξεκινάει να διαβάζει τα πρώτα του βιβλία, για τον αγαπημένο σας και γενικότερα για κάποιον που αγαπά την ανάγνωση.

Στο Θέμα Τέχνης  θα βρείτε σελιδοδείκτες που να ταιριάζουν και στην αγαπημένη σας κατηγορία μυθιστορήματος. Ιστορικό, Αστυνομικό, Ρομαντικό, Φαντασίας κ.α και σελιδοδείκτες με διάφορα σύμβολα όπως μια καρδιά ή ένα ξύλο ελιάς που συμβολίζει την αιωνιότητα και την φιλία.

Αν λοιπόν το βιβλίο για εσάς αποτελεί την καθημερινή σας συντροφιά και τον καθημερινό σας «φίλο», τότε χαρίστε του έναν από τους χειροποίητους σελιδοδείκτες του Θέμα Τέχνης, γιατί δεν αξίζετε μόνο εσείς ένα όμορφο κόσμημα..

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather