Η Folli Follie δημιούργησε για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου την συλλογή Heart4Heart Sweetheart, και καλεί κάθε γυναίκα να ανακαλύψει το προσωπικό της στιλ, την τολμηρή και παράλληλα ρομαντική της προσωπικότητα!

Όμορφα σχέδια με επιχρυσωμένα υλικά! Η συλλογή Heart4Heart Sweetheart περιλαμβάνει σχέδια για όλα τα στυλ γυναίκας!

Επιλέξτε λοιπόν το κόσμημα που ταιριάζει στη αγαπημένη σας και δωρίστε της κάτι που θα την μαγέψει και σίγουρα θα της μείνει για πάντα!

 

Η Folli Follie είναι μια ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ μόδας, η οποία δημιουργεί μόδα σε 24 χώρες με περισσότερα από 500 σημεία πώλησης παγκοσμίως.

Η FolliFollie καθιερώθηκε ως πραγματική πρωτοπόρος στην αγορά όταν παρουσίασε μεταξύ των πρώτων συλλογών της, μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων φτιαγμένες από ασήμι και γυαλί murano και στη συνέχεια ολοκληρωμένες συλλογές κοσμημάτων από ατσάλι σε ασημί ή χρυσό χρώμα συνδυασμένο με διαμάντια – μια τάση που ακολούθησαν αργότερα πολλοί. Ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται (ασήμι, ατσάλι, bronze, πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι) και σε ένα εύρος τιμών που καλύπτει όλες τις ανάγκες, η Folli Follie προσφέρει μια ασύγκριτη γκάμα προϊόντων για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού στυλ.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather