Τον περασμένο Οκτώβρη η International Coupons, ιδιοκτήτρια και μητρική εταιρία της KouponiaEkptotika.gr, ξεκίνησε τη λειτουργία της ελληνικής έκδοσης. Το KouponiaEkptotika.gr είναι αισίως ο 20ος κρίκος στην αλυσίδα sites εκπτωτικών κουπονιών και αποτελεί ουσιστικά τον Βενιαμίν της εταιρείας μας, μιας και άνοιξε μόλις προ ολίγων ημερών.

logo_gr_0

H International Coupons λειτουργεί με επιτυχία από το 2010 και έχει ισχυρή παρουσία παγκοσμίως, καθώς καλύπτει ήδη και δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, σε αγορές όπως αυτές της Βραζιλίας, της Τουρκίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πολωνίας και της Νορβηγίας. Τα websites της εταιρίας προσφέρουν υπηρεσίες σε συνολικά 1,000,000 ενεργούς χρήστες-καταναλωτές, οι οποίοι δίνουν μηναίως για on-line αγορές κοντά στα 6,2 εκατ. ευρώ.​

Το KouponiaEkptotika.gr αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες εκπτωτικών κουπονιών στην ελληνική διαδικτυακή αγορά. Το άρτι αφιχθές στην ελληνική πραγματικότητα website μας, εφαρμόζει με τον καλύτερο τρόπο τις πιο άρτιες και σύγχρονες μεθόδους προκειμένου να κρατά συνεχώς ενήμερους τους χρήστές του αναφορικά με τις πιο φρέσκες και οικονομικά συμφέρουσες προσφορές που «κυκλοφορούν» σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Χρησιμοποιώντας τα κουπόνια, ο Έλληνας καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ψάξει και να διαλέξει ανάμεσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων οτιδήποτε και αν θέλει να αγοράσει, από παπούτσια μέχρι αεροπορικά εισιτήρια και πάντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πλεονεκτήματα χρήσης ιστοσελίδων με εκπτωτικά κουπόνια

+ οι εκπτώσεις συχνά αφορούν όλα ή μεγάλο μέρος των προϊόντων του καταστήματος
+ αποκλειστικά κουπόνια, που βρίσκονται μόνο στο συγκεκριμένο site
+ οι εκπτώσεις δεν εξαρτούνται από άλλους χρήστες
+ συνήθως η διάρκεια της έκπτωσης είναι μεγάλη
+ πολλά κουπόνια και μεγάλη βάση καταστημάτων
Οι εκπτώσεις όμως αφορούν σε συγκεκριμένα καταστήματα, και καμιά φορά μπορεί να αποδειχτεί ότι υπάρχει μεγαλύτερη έκπτωση σε προϊόν σε άλλο κατάστημα

Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 3.000 on-line επιχειρήσεις και 2,5 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες-καταναλωτές. Ο τζίρος των εν λόγω επιχειρήσεων αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις, να αυξηθεί φέτος και να φτάσει το ποσό των 3,5 δις ευρώ. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι ο κλάδος σημειώνει ανάπτυξη παρά τις δυσκολίες που εύλογα προκείπτουν από τη μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει προς το παρόν ο συγκεκριμένος τομέας της οικονομίας, δεν έγκειται στην κρίση, αλλά στην έλλειψη εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς τα e-shops καθώς και στα υψηλά κόστη μεταφοράς των προϊόντων.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather