Οι περισσότεροι, το καλοκαίρι, περνάμε ατελείωτες ώρες στην παραλία ή τα camping! Μετά από κάποιο ώρα λοιπόν , οι παγοκύστες στα φορητά ψυγειάκια ξεπαγώνουν και μαζί τους ξεπαγώνουν το νερό, τα αναψυκτικά, τα ποτά κτλ. Αν πάλι δεν έχετε προμηθευτεί κάποιο φορητό μικρό ψυγείο και έχετε μόνο ειδικές τσάντες που κρατάνε δροσερά τα ποτά σας, τότε σίγουρα θα έχετε «θέμα» με την χωρητικότητα τους!

anywhere-fridge-1

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν να υπάρχει ένα ψυγείο που λειτουργεί με την ηλιακή ενέργεια και κυκλοφορεί και σε δύο μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σας; Ούτε παγοκύστες, ούτε σακούλες με παγάκια ούτε τίποτα.. Μόνο ήλιος!

Ε λοιπόν υπάρχει και θα κάνει ακόμα πιο ξεγνοιασιές και δροσερές τις καλοκαιρινές στιγμές σας στην παραλία!

Η συσκευή διαθέτει αποσπώμενους ηλιακούς συλλέκτες στο πάνω μέρος της, οι οποίοι που τροφοδοτούν μια μονάδα μπαταρίας στο εσωτερικό του ψυγείου. Οι θερμοκρασίες που μπορεί να πάρει κυμαίνονται μεταξύ -8 έως 75 βαθμούς Κελσίου, επιτρέποντας το μηχάνημα να λειτουργεί ως καταψύκτης, ψυγείο, ή ακόμα και να διατηρεί ένα φαγητό, ζεστό!

20140608091813-INDFRIDGE_CAMP3

20140513151527-image

20140617162724-image

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν εδώ.Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather