Όσοι έχουν κατοικίδια ξέρουν πως η προστασία, η διασκέδαση και η άνεσή τους είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να φροντίζουν συνεχώς ώστε να τα παρέχουν στα ζωάκια τους!  Ευτυχώς υπάρχουν πολλά προϊόντα που βοηθούν σε αυτό στις μέρες μας.

161956_1102

 

Ας δούμε μερικά από αυτά λοιπόν..

1. Παιχνίδι για γάτες!

Η γατούλα ή ο γατούλης σας θα ενθουσιαστούν προσπαθώντας να αρπάξουν το ποντικάκι, ενώ ταυτόχρονα διεγείρονται η  περιέργεια και το ένστικτο τους!

amazon

amazon

amazon

amazon

amazon

amazon

 

2. Αυτόματη ποτίστρα!

Όταν η μέρα σας είναι αφόρητα γεμάτη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν το ζωάκι σας θα έχει φρέσκο νερό! Κάτι πολύ χρήσιμο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες! Συνδέετε με όλους τους τύπους λάστιχων, είναι ανθεκτικό και καθαρίζεται εύκολα!

amazon

amazon

amazon

amazon

 

3. Fish School

Διασκέδαση και εκπαίδευση ακόμα και για το ψαράκι σας με το Fish School! Ένα ολοκληρωμένο κιτ με διάφορα παιχνίδια και εγχειρίδιο ώστε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ψαράκι σας!

amazon

amazon

amazon

amazon

 

4. Αυτόματη ταΐστρα. 

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για όσους λείπουν αρκετές ώρες από το σπίτι, αφού μπορεί να προγραμματιστεί να διανέμει μέχρι και 3 γεύματα ανά ημέρα! Είναι εύκολο στη χρήση και συναρμολόγηση και λειτουργεί με μπαταρίες!

amazon

amazon

 

5. PetChatz Greet & Treat® Videophone

Ένα πραγματικά καινοτόμο και βραβευμένο προϊόν, το οποίο επιτρέπει στο ζωάκι σας να αλληλεπιδρά μαζί σας από οπουδήποτε! Μπορείτε να δείτε, να μιλήσετε, να ακούσετε και να δώσετε μια νότα χαράς στο κατοικίδιο σας όσο λείπετε, με την χρήση ενός υπολογιστή ή ενός smartphone!

store.petchatz

store.petchatz

store.petchatz

store.petchatz

store.petchatz

store.petchatz

 

6. Gremlin Poochlight™ κολάρο για σκύλους, που φωτίζει!

Διάβροχο, με φωτισμό LED, επαναφορτιζόμενο, έχει τη δυνατότητα να αναβοσβήνει ή να έχει στατικό φωτισμό, μονωμένη καλωδίωση, Πιστοποίηση CE και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά!

squeakerdogs

squeakerdogs

squeakerdogs

squeakerdogs

 

7.  Γέφυρα για γάτες!

Οι γάτες έχουν την τάση να εξερευνούν και λατρεύουν τα σκαρφαλώματα! Σίγουρα θα λατρέψουν την γέφυρα, ή οποία θα τους ψυχαγωγεί για ώρες, προσφέροντας τους χαρά και άσκηση!

etsy

etsy

etsy

etsy

etsy

etsy

 

 

8. Γιλέκο ψύξης για σκύλους!

Με άριστη τεχνοτροπία για μέγιστο αποτέλεσμα, ιδανικό για τους ζεστούς μήνες και για όλα σχεδόν τα μεγέθη σκύλου! Θα προσφέρει δροσιά στο σκύλο σας και έτσι εκείνος θα μπορεί να ασκείτε και να παίζει με περισσότερη άνεση!

amazon

amazon

amazon

amazon

 

9.  Κατασκευαστής μπισκότων επιβράβευσης!

Γιατί να μην δημιουργείτε μόνοι σας τα μπισκότα που προσφέρετε στον σκύλο σας για επιβράβευση έτσι ώστε να είναι ακόμα κάτι πιο ξεχωριστό και για εσάς και για εκείνο; Με το συγκεκριμένο κιτ αυτό γίνετε πολύ εύκολο και διασκεδαστικό! Δοκιμάστε το λοιπόν!

amazon

amazon

 

10. Μπάλα παιχνιδιού και λιχουδιάς!

Δεν είναι μια απλή μπάλα για κατοικίδια, είναι μια μπάλα με αυτόματο τροφοδότη! Βάλτε την αγαπημένη του λιχουδιά στην μπάλα και αφήστε το να παίζει με τις ώρες! Θα ενεργοποιήσει το φυσικό του ένστικτο για εύρεση τροφής και σίγουρα θα σώσει τα παπούτσια σας από το μασούλημα! Διαθέτει χρονόμετρο 4 φάσεων, είναι εύκολο στη χρήση και το πλύσιμο!

amazon

amazon

amazon

amazon

amazon

amazon

 

Περάστε λοιπόν ακόμα περισσότερο χρόνο με τα ζωάκια σας χρησιμοποιώντας κάτι από τα παραπάνω για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση και προστασία! Δεν κάνει χαρούμενο μόνο εκείνα, αλλά και εσάς τους ίδιους!

 

 

 

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather