Παρακάτω θα δείτε 10 χρήσιμα προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας λίγο πιο εύκολη!

The-Mighty-Mic-04

1. Flyshark Πτυσσόμενα Πληκτρολόγιο

Ένα πληκτρολόγιο που διπλώνει και χωράει ακόμα και στην τσέπη σας! Υποστηρίζει iOS, Android, σύστημα Windows και ολες τις smart συσκευές. Απαραίτητο για όσους ταξιδεύουν συχνά και αναγκάζονται να δουλεύουν και κατά την διάρκεια του ταξιδιού!

Flyshark-Folding-Keyboard-02 Flyshark-Folding-Keyboard-03

2. The Mighty Mic – Μικροσκοπικό μικρόφωνο

Ένα μικρόφωνο, που ενσωματώνεται στην υποδοχή των ακουστικών του κινητού σας και βοηθάει να είναι τα βιντεό σας πιο καλογυρισμένα και χωρίς ξένους θορύβους, που μπορεί να χαλάσουν όλο το βίντεο, χωρίς να το καταλάβετε!

The-Mighty-Mic-01 The-Mighty-Mic-02 The-Mighty-Mic-03 The-Mighty-Mic-04 The-Mighty-Mic-05

3. Sun Solo Solar Charger – Ηλιακός φορτιστής

Με ειδική βεντούζα ώστε να στέκεται στο παράθυρο και να συλλέγει ευκολότερα την ηλιακή ενέργεια! Περιλαμβάνει μια θύρα USB για τη φόρτιση του τηλεφώνου σας, του tablet ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής  χρησιμοποιείτε.

Sun-Solo-Solar-Charger-01 Sun-Solo-Solar-Charger-02

4. Veggetti Spiral Vegetable Cutter – Κόφτης λαχανικών

Κόψτε τα λαχανικά σας και κάντε τα να μοιάζουν με μακαρόνια, δημιουργώντας εντυπωσιακές σαλάτες και εντυπωσιακά πιάτα!

Veggetti-Spiral-Vegetable-Cutter-01 Veggetti-Spiral-Vegetable-Cutter-02

5. SuperFly Cables – Καλώδια φόρτισης

Καλώδια φόρτισης για USB iPhone & Android, σχεδόν 183cm! Είναι επικαλυμμένα με καοτσούκ και ύφασμα ώστε να είναι ανθεκτικά και να μην μπερδεύονται, ενώ οι άκρες καλύπτωνται με μια συνεκτική ύλη ώστε να αποφεύγονται οι διασπάσεις και οι φθορές!

 6. OneAdaptr Twist World & Plus Adaptr – Ένας αντάπτορας για όλα

Πρόκειτε για έναν αντάπτορα που προσαρμόζεται σε όλες τις πρίζες, καθώς περιστρέφεται και αλλάζει μορφή με μια μόνο κίνηση.  Έχει επίσης 4 θύρες usb για ταυτόχρονη φόρτιση 4 διαφορετικών συσκευών με θύρα usb! Απόλυτα χρήσιμο για κάποιον που ταξιδεύει συχνά και θέλει να προσαρμόζει τον φορτιστή του σε όλων των ειδών τις πρίζες, χωρίς επιπλέον εξαρτήματα!

K40-13-b Twist2 Twist3 Twist4

7.  LIC Το ασύρματο έξυπνο κουμπί

Ένα πραγματικά έξυπνο κουμπί στο οποίο προσαρμόζεται εύκολα η αγάπημένη σας και πιο χρησιμοποιούμενη λειτουργία του κινητού σας, ώστε να την χρησιμοποιείται ανα πάσα στιγμή απλά με ένα κλίκ στο έξυπνο κουμπί!

be-safe.f0c4521c find-phone.e4755597 flics-multiple-colors.82edbb24  Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ακόμα περισσότερα για την λειτουργία του κουμπιού!

 

8. Cup Holder Swivel Tray – Τραπεζάκι αυτοκινήτου

Ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για όσους ταξιδεύουν πολύ και αναγκάζονται να γευματίζουν εν κινήσει ή για όσους συνηθίζουν απλώς να τρώνε το κολατσιό τους μέσα στο αυτοκίνητο!

Cup-Holder-Swivel-Tray-01

9. ShadyFace Φορητό Σύστημα Ψυχαγωγίας

Σκίαστρο που σας επιτρέπει να χαλαρώνεται στην παραλία παρακολουθώντας ταινία ή παίζοντας στο tablet σας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε και εσείς και το tablet σας από τον ήλιο!

ShadyFace-Portable-Entertainment-System-01 ShadyFace-Portable-Entertainment-System-02 ShadyFace-Portable-Entertainment-System-0310. Flood Buzz Water Leak Detector – Ανιχνευτής Διαρροής

Εαν έχετε πρόβλημα με διαρροή στο σπίτι  σας, τότε το συγκεκριμένο εργαλείο σας είναι χρήσιμο! Τοποθετήστε το κάτω απο βρύσες, καλοριφέρ, θερμοσίφωνα ή σε μέρος που είχατε παλιότερα πρόβλημα με διαρροή! Σε περίπτωση που αρχίσει νερό να τρέχει, ο ήχος του Food Buzz θα σας ειδοποιήσει αμέσως και θα προλάβετε τη ζημιά!

Flood-Buzz-Water-Leak-Detector-02


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather