Το ποδήλατο αποτελεί ένα οικονομικό και πρακτικό μέσο για τις καθημερινές μας μετακινήσεις, γι΄αυτό και έχει μπει για τα καλά στη ζωή των περισσοτέρων! Εκτός από την φτηνή μετακίνηση, βοηθάει και στην άσκηση και ευεξία του σώματος με ευχάριστο τρόπο!

1253140_89205175

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, διάφορα χρήσιμα εργαλεία για το ποδήλατό σας, ώστε να κάνετε την μετακίνησή σας με αυτό, ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη!

1. Zackees γάντια με LED

Σας βοηθάνε να είστε ακόμα πιο ορατοί όταν οδηγείτε νύχτα και να επικοινωνείτε εύκολα με τους οδηγούς των άλλων οχημάτων εαν χρειαστεί!

Zackees-LED-Turn-Signal-Gloves-01 Zackees-LED-Turn-Signal-Gloves-02 Zackees-LED-Turn-Signal-Gloves-03

2. Αδιάβροχη Satechi Pro θήκη για Smartphone!

Η συγκεκριμένη θήκη είναι ότι ακριβώς χρειάζεται καποιος που χρησιμοποιεί συχνά το κινητό του, όταν βρίσκεται πάνω στο ποδήλατο, είτε για να ακούει μουσική, είτε για να καταγράφει πόσο χιλιόμετρα έχει διανύσει κτλ. Πρόκειτε για μια αδιάβροχη θήκη, η οποία μάλιστα αντέχει πολύ μεγάλη ποσότητα νερού! Το εξάρτημα στήριξης της θήκης στο ποδήλατο σας δίνει την δυνατότητα περιστροφής του 360 μοιρών! Αυτό το εργαλείο θα κάνει, σίγουρα, πιο ευχάριστη την διαδρομή σας με το ποδήλατο!

Waterproof-Satechi-Pro-Smartphone-Bike-Mount

51wIOKZYaRL._SL1000_ 61iSyYUdOyL._SL1000_

71kejp3vhpL._SL1000_

3. Κλειδαριά KADALOCK

Η συγκεκριμένη κλειδαριά σας γλιτώνει από το να κουβαλάτε την συμβατική κλειδαριά ποδηλάτου, αφού προσαρμόζεται εύκολα ση θήκη για το μπουκάλι! Το σημαντικότερο όμως είναι πως έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με το κινητό σας , ώστε να παρακολουθείτε το ποδηλατό σας και να το ξεκλειδώνεται με ψηφιακό κωδικό όταν εσείς επιθυμείτε!

KADALOCK-01

KADALOCK-02

KADALOCK-03KADALOCK-04

bbe129cc93005a714438dafaf5220e3a_original

4. Θήκη Καφέ!

Σίγουρα είναι κουραστικό καθώς ποδηλατάτε να κρατάτε και τον καφέ σας. Δεν μπορείτε να ευχαριστηθείτε ούτε τη βόλτα, ούτε και τον καφέ. Όσο για την θήκη του μπουκαλιού, καθόλου πρακτική και σε καθόλου βολική θέση για να αφήσετε τον καφέ σας! Η λύση, λοιπόν για να ευχαριστηθείτε και την βόλτα και έναν τέλειο καφέ είναι το Bicycle Cup Holder! Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας καοτσούκ, ώστε να καθαρίζεται εύκολα!

717074787226091984_5c24d70e6503

Bicycle-Cup-Holder-02

5. Θήκη τσάντας

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με το ποδήλατο, είναι το που θα αφήσουν την τσάντα τους, για να οδηγήσουν πιο άνετα! Και όμως, υπάρχει θήκη για την τσάντα, η οποία εφαρμόζεται πανέυκολα μπροστά στο τιμόνι και κρατάει με ασφάλεια την τσάντα σας μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας!

Handlebar-Handbag-Hugger-

Handlebar-Handbag-Hugger-02

6. Θήκη για τα εργαλεία του ποδηλάτου.

Όλοι έχουμε σκεφτεί ότι θα ήταν καλό να είχαμε μαζί μας όταν χρησιμοποιούμε το ποδήλατο και τα εργαλεία που χρειάζονται για τυχόν μικρές βλάβες στο ποδήλατό μας. Και σίγουρα το λέμε πάντα μετά από μια αναποδιά που μας αναγκάζει να γυρίσουμε σπίτι μας με τα πόδια. Ποιός κουβαλάει όμως μαζί του τόσα μικρά εργαλεία; Κανείς! Γι’ αυτό υπάρχει η θήκη Blacksmith Tool Case by Wheelman & Co. που εφαρμόζεται στο τιμόνι! Έχει όμορφο σχεδιασμό και εκτός του ότι σας βοηθάει να έχετε μαζί σας πάντα τα χρήσιμα για το ποδήλατό σας εργαλεία, προσδίδει και στυλ στο ποδήλατό σας!

Blacksmith-Tool-Case-by-Wheelman-01 Blacksmith-Tool-Case-by-Wheelman-02 Blacksmith-Tool-Case-by-Wheelman-03 Blacksmith-Tool-Case-by-Wheelman-04

7.  Γλάστρα ποδηλάτου!

Και όμως υπάρχει! Για όσους θέλουν να δώσουν μια πιο χαρούμενη, ανοιξιάτικη και οικολογική νότα στο ποδήλατό τους!

Bike-Planters-01

Bike-Planters-02

Bike-Planters-04

8. Camera ποδηλάτου!

Η Blocks Camera  σπονδυλωτή, πολυ-λειτουργική κάμερα που είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη σε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Η αρχιτεκτονική της την κάνει πολύ αποδοτική και προσαρμόσιμη. Μπορείτε να την προσαρμόσετε στο ποδήλατό σας και να βγάζετε με άνεση φωτογραφίες ή και βίντεο!

Blocks-Camera-01

Blocks-Camera-02

 

9. Καροτσάκι για τα κατοικίδιά σας!

Το Burley Tail Wagon Pet Bike Trailer Stroller έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα κατοικίδιά σας και την εύκολη και ασφαλή μεταφορά τους! Προσαρμόστε το στο ποδήλατό σας και χαρείτε την βόλτα σας παρέα με το αγαπημένο σας ζωάκι!

Burley-Tail-Wagon-Pet-Bike-Trailer-Stroller

$_57 $_576

10. Καθρέφτης

Το Rear Vision Mirror for Bicycles κάνει την ποδηλασία πιο ασφαλή! Έξυπνος σχεδιασμός που προσαρμόζεται στο χέρι σας και σας δίνει την δυνατότητα να έχετε ορατότητα στα οχήματα πίσω σας!

Rear-Vision-Mirror-for-Bicycles

Καλές  και ασφαλείς βόλτες λοιπόν!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather