Η εταιρία E-xclusive εν’ όψη της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου κάνει 50% έκπτωση σε 14 ρομαντικά φορέματα, ιδανικά για αυτή τη μέρα!14 φορέματα με όμορφα σχέδια και γλυκά χρώματα σας περιμένουν ώστε να επιλέξετε αυτό που θα αναδείξει την θηλυκότητα σας και το προσωπικό σας στυλ.

 

Η εταιρεία E-xclusive προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες της απαιτητικής νεαρής γυναίκας από το πρωί ως το βράδυ. Ακολουθώντας φανατικά την επικαιρότητα της μόδας, σχέδια και υφάσματα εμπνευσμένα από τις παγκόσμιες τάσεις βρίσκουν έκφραση μέσα από το δικό μας {e}xclusive σχεδιαστικό στυλ.

Ιδιαιτερότητα της η One Off συλλογή με ρούχα απόλυτα μοναδικά σε σχέδιο, πατρόν και ύφασμα και σε μια μεγάλη γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται. Αλλά και η Limited Edition συλλογή, με ρούχα παραγωγής σε περιορισμένα κομμάτια, πάντα μοναδικά σε σχέδιο και ύφασμα. Έτσι προσφέρει στην σύγχρονη γυναίκα  ρούχα που αντανακλούν την μοναδικότητα της προσωπικότητας και του στυλ της για {e}xclusive εμφανίσεις. Πυρήνας της εταιρείας, η Collection με ρούχα πλήρης παραγωγής, εμπνευσμένα από τις παγκόσμιες πασαρέλες ακριβώς τη στιγμή που “γεννιούνται” οι τάσεις!

Βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες , προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, προσιτές τιμές και γρήγορες παραδόσεις. Όλα τα προϊόντα είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα στην Ελλάδα και αναγράφουν »ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ», προσφέροντας με αυτό τον τρόπο εργασία και ανάπτυξη σε Ελληνικές βιοτεχνίες και Έλληνες εργαζομένους.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather