Το τραπέζι για εμάς τους Έλληνες είναι κάτι σημαντικό αφού το έχουμε συνδυάσει με οτιδήποτε σημαντικό γίνεται στη ζωή μας! Δημιουργήστε λοιπόν ξεχωριστές συνθέσεις για το δικό σας ανοιξιάτικο τραπέζι και χαρείτε τις όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας!

photographer:Ngoc Minh Ngo - designer:Nicolette Owen

1. Ρομαντικό Ανοιξιάτικο Τραπέζι

Χρησιμοποιήστε runners σε αποχρώσεις του κίτρινου και του άσπρου και Vintage μπλε-άσπρο σερβίτσιο. Δέστε τις πετσέτες με ριγέ, επίσης, ασπρομπλέ κορδέλα. Προσθέστε βάζα με λουλούδια στο τραπέζι και στολίστε τα με ψεύτικες πεταλούδες. Θα δώσουν άλλη νότα στο τραπέζι, ειδικότερα εν φυσάει και λίγο αεράκι και κάνει τις πεταλούδες να φαίνονται αληθινές!

Michael Devine

Michael Devine

 

2. Πορτοκαλί Αποχρώσεις

Ο Φωτογράφος και συγγραφέας Ngoc Minh Ngo σε συνεργασία με την floral σχεδιάστρια Nicolette Owen προτείνουν ένα τραπέζι με πολλά μικρά βάζα διαφορετικών στυλ, γεμάτα με λουλούδια σε αποχρώσεις του πορτοκαλί με διαφορετικά ύψη!

photographer:Ngoc Minh Ngo - designer:Nicolette Owen

photographer:Ngoc Minh Ngo –
designer:Nicolette Owen

3. Φυσικό Στυλ

Δημιουργήστε ένα δέντρο στο κέντρο του τραπεζιού σας με μερικά κλαδιά και ένα μικρό κορμό ή κάτι που να θυμίζει κορμό, χρησιμοποιήστε runner που μοιάζει με γρασίδι και κάντε το τραπέζι σας να μοιάζει με έργο τέχνης. Θα δώσει ζεστασιά στην τραπεζαρία σας και θα σας κάνει να νιώσετε πως είστε στην εξοχή!

Designer Donna Karan

Designer Donna Karan

4.  Τραπέζι «Ανοιξιάτικο γεύμα»

Κύριο στοιχείο σε αυτό το τραπέζι είναι οι ρίγες και τα πουά! Προσδίδουν χρώμα και χαρά στο τραπέζι! Πουά ή ριγέ τραπεζομάντηλα, σερβίτσια, βάζα και φυσικά λουλούδια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτό το στυλ.

Designer Rebecca Moses

Designer Rebecca Moses

5. Τραπέζι Κολάζ

Συνδυάστε χρώματα και σχέδια στο τραπέζι σας με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει η αίσθηση ότι δημιουργείτε ένα κολάζ, αλλά να μην κουράζει! Σίγουρα θα φτιάξετε ένα πρωτότυπα και παιχνιδιάρικο τραπέζι!

54c146177a87a_-_11-hbx-lulu-dk-tablescape-1111-s2

 

Όποιο στυλ και να διαλέξετε και για τραπέζι σας, αν βάλετε αγάπη θα ζήσετε όμορφες και ζεστές στιγμές γύρω από αυτό!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather